Gravity – Misiune in spatiu (2013)

3,269

Gravity este un thriller scris, produs si realizat de Alfonso Cuarón in care joaca actori renumiti precum Sandra Bullock si George Clooney interpretand rolurile unor astronauti care au reusit sa supravietuiasca dintr-o misiune in spatiu ce a esuat cand au incercat sa se intoarca pe Terra.

De la producatorul celor mai captivante filme “Harry Potter”, “Testament of Youth” si “I am Legend” vine acest thriller exceptional.

In filmul 3D Gravity – Misiune in spatiu, Dr. Ryan Stone este in prima sa misiune spatiala la bordul navetei spatiale Explorer. Este insotita de astronautul veteran Matt Kowalski ce se afla in ultima sa misiune in spatiu. In timpul unei ultime testari asupa Telescopului Spatial Hubble se intampla ceva neobisnuit. Bucati dintr-o racheta a rusilor lovesc un satelit cauzand multiple distrugeri, iar cei doi astronauti sunt nevoiti sa abandoneze misiunea. La scurt timp dupa acest incident, ei pierd orice legatura cu Pamantul, dar Stone si Kowalski continua sa transmita cu speranta ca cineva ii va auzi.
Bucati uriase ale rachetei avand o viteza impresionanta lovesc Naveta Explorer, iar Stone este detasata de aceasta, lasand-o sa cutreiere prin spatiu. Curand Kowalski reuseste sa o gaseasca pe Stone, iar cei doi se intorc la Naveta, descoperind ca aceasta a fost atat de distrusa incat nu mai este buna de utilizat, iar restul echipajului este mort.

Trailer Oficial – Vizualizeaza trailer-ul filmului AICI–> Trailer Gravity online 2013 doar pe FilmeSuper.com

Server 1 – CAM – fara subtitrare momentan

Filme asemanatoare

filme sterse