Free Birds – Pasari libere (2013)

11,613

In comedia online 2013,Free Birds- Pasari libere, lui Reggie the Turkey / Reggie Curcanul (Owen Wilson) i-a fost intotdeauna frica de Ziua Recunostintei pe motiv ca principalul fel de mancare din aceasta minunata zi este chiar curcanul. Cu toate acestea, încercările sale de a-si avertiza turma sa de la fermă sunt in zadar, ceilalti neluandu-l deloc in seama si astfel el devine un proscris. Cand ceilalti curcani afla, în cele din urmă, ceea ce se întâmplă, ei il abandoneaza pe Reggie convinsi ca asa el va fi cel sacrificat si ei vor fi salvati de aceasta crunta soarta. Acum, actiunea filmului Free Birds- Pasari libere ia o  intorsatura ciudata, iar Reggie ajunge curcanul ce nu va fi sacrificat anul acesta, iertat fiind de Preşedintele Statelor Unite (Jimmy Hayward), ce il va lua si duce la Tabara David. Deşi iniţial ezita putin, Reggie ajunge în curând sa nu mai faca absolut nimic, singurele lui probleme sunt acum bucuria de a se uita la telenovele si de a manca pizza toata ziua.
In filmul online 2013 Free Birds cu aproximativ trei zile înainte de Ziua Recunostintei, Reggie este rapit de Jake (Woody Harrelson), preşedintele şi singurul membru al Frontul de Eliberare al Curcanilor. Jake îi povesteste că Marele Curcan i-a dat o misiune si anume să il găsească Reggie şi să porneasca impreuna intr-o calatorie in timp pana la ziua in care Ziua Recunostintei s-a serbat prima data. Scopul acestei calatorii este de a reusi sa scoata curcanul din meniu pentru totdeauna. În ciuda opozitiei federalilor, Jake reuşeşte să faca rost de o maşină a timpului in forma de ou cu un software numit S.T.E.V.E. (George Takei) şi il ia pe Reggie cu el, calatorind in timp pana in anul 1621.
Free Birds – Pasari libere  online subtitrat 2013 va este oferit de FilmeSuper.Com.  Odată ajunsi acolo, ei sunt imediat atacati şi separatei de vânătorii condusi de Myles Standish (Colm Meaney). Reggie şi Jake sunt salvaţi rapid de curcanii bastinasi condusi de şeful Broadbeak (Keith David) şi cei doi copii ai sai Hunter şi Jenny (Amy Poehler). Reggie este imediat vrajit de frumusetea lui Jenny. Broadbeak le explică faptul că curcanii din aceasta zonă au fost forţati sa fuga sub pamant deoarece coloniştii au venit şi că ei nu pot risca sa lupte impotriva lor fara ca acesti colonisti sa nu ii prinda. Ramane de vazut daca Reggie si Jake vor reusi sa salveze soarta curcanilor.
Free Birds- Pasari libere este o comedie online 2013 de animatie produsa de Reel FX Creative Studios. Regizorul acestei productii este Jimmy Hayward, iar din distributie fac parte Owen Wilson, Woody Harrelson si Amy Poehler. Initial a fost intitulat Turkeys.

Vezi trailerul oficial Free Birds – Pasari libere AICI –> Trailer : Free Birds – Turkeys (2013)

Filmul Free Birds- Pasari libere este subtitrat in romana.

Server 1

Server 2

Server 3

Filme asemanatoare

filme sterse